La Fiscalia demana 4,5 anys de presó per a un home detingut a Sant Cugat que portava 13 grams de marihuana i una pistola simulada

El ministeri fiscal atribueix un delicte contra la salut pública a l'home, que va ser detingut per la Policia Local el 2020


  • Comparteix:

La Policia Local de Sant Cugat va detenir l'investigat / Foto: Ajuntament

La Policia Local de Sant Cugat va detenir l'investigat / Foto: Ajuntament

La Fiscalia demana quatre anys i sis mesos de presó per a un home detingut a Sant Cugat per la Policia Local el 9 de març de 2020. Segons l'escrit de la Fiscalia, l'investigat portava poc més de 13 grams de marihuana repartits el sis bossetes, 0,33 grams d'èxtasi, 50 bossetes autotancament i una pistola simulada. Per tot plegat, el Fiscal li atribueix un delicte contra la salut pública de drogues que causen dany greu a la salut.

En aquell moment, el preu del gram de marihuana, d'acord amb la Taula de Preus i Pureses mitjanes de les drogues, era de 5,10 euros; per tant, portava marihuana per un valor de més de 66 euros. D'altra banda, el preu de la unitat d'èxtasi estava estimat en poc més de 10 euros.

El judici serà a l'Audiència Provincial de Barcelona i tindrà lloc dimarts de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.