La Plataforma Stop Soroll AP-7 Valldoreix reclama mesures contra l'impacte acústic de l'AP-7 i la B-30

Amb motiu de la Setmana Sense Soroll, la plataforma ha penjat cartells a la vila per conscienciar sobre la contaminació acústica


  • Comparteix:

Una de les pancartes, a tocar de l'autopista / Foto: Cedida

Una de les pancartes, a tocar de l'autopista / Foto: Cedida

La Plataforma Stop Soroll AP-7 Valldoreix s'ha adherit a la Setmana Sense Soroll 2022, que promou el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat i que arriba amb motiu del Dia Internacional de Conscienciació sobre el soroll, que es commemora aquest dimecres. Així, el col·lectiu ha penjat pancartes informatives a l'entorn de l'EMD de Valldoreix i de l'estació de FGC de la vila, així com al pont de l'AP-7 i la B-30, on reclamen la instal·lació de pantalles acústiques per mitigar l'impacte sonor del pas dels vehicles per aquestes vies. En un comunicat, la plataforma lamenta que encara no hi hagi 'un pla concret ni una planificació' per posar fil a l'agulla a la situació i insta totes les administracions a activar mesures.

Una de les pancartes penjades a Valldoreix

Una de les pancartes penjades a Valldoreix / Foto: Cedida



Una pancarta a tocar a l'autopista

Una pancarta a tocar a l'autopista / Foto: Cedida


En el cas del tram de Mas Gener, està previst que la licitació per instal·lar les pantalles estigui enllestida abans que acabi l'any. En el consell de barri de Mira-sol de març, l'alcaldessa, Mireia Ingla, va explicar que la possibilitat d'instal·lar aquests elements al tram de Valldoreix està subjecta a un estudi de sonometria que ja ha demanat l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.