Ja es pot consultar la puntuació provisional de la preinscripció escolar

Sant Cugat ha ofert 972 places per a infantil 3 i 540 per a 1r ESO per al curs 2022-2023


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una escola de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una escola de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La llista de sol·licituds de preinscripció per al curs escolar 2022-2023 amb la puntuació provisional ja es pot consultar, tant al web de la Generalitat com a l'Oficina Municipal d'Escolarització. A Sant Cugat s'ha ofertat 972 places per a Infantil 3 (i3, antic P3), de les quals 529 de públiques i de 443 de concertades; i 540 de 1r d'ESO als instituts públics. Així, s'estableix una ràtio de 23 alumnes per aula a infantil i 30 per a secundària.


CONSULTA AQUÍ LA LLISTA DE SOL·LICITUDS AMB LA PUNTUACIÓ PROVISIONAL

Des de l'Ajuntament posen en valor els resultats de les preinscripcions, que enguany estrenaven nova zonificació, amb cinc zones, i una nova adscripció als instituts. Segons les dades, el conjunt de l'oferta d'educació primària (tant pública com concertada) absorbeix tota la demanda que hi ha a Sant Cugat. Pel que fa a la zonificació, en tres de les cinc zones l'oferta pública ha estat superior a la demanda. Només en dues zones hi ha hagut una mica més de demanda que oferta en centres públics, tot i que ha estat amb percentatges molt reduïts: a la zona 1 hi ha hagut 91 sol·licituds per a 88 places públiques i a la zona 3 133 sol·licituds per 132 places.

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR, A CUGAT MÈDIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.