Sant Cugat condemna un nou assassinat masclista

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha afegit, amb un minut de silenci, al condol per la mort de la dona de Vilanova del Camí

Representants polítics en el minut de silenci a les portes de l'Ajuntament de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 19/abr/22 per Paula Pujol

L'Ajuntament de Sant Cugat ha condemnat amb un minut de silenci l'assassinat d'una dona de 45 anys a Vilanova del Camí a mans de la seva parella. Representants polítics, encapçalats per l'alcaldessa, Mireia Ingla, i ciutadans, han expressat el condol per la mort d'una altra dona per violència de gènere amb la pancarta contra el masclisme penjada a la façana de l'Ajuntament. Aquesta és la quarta víctima de violència masclista a Catalunya el 2022.

Els fets van tenir lloc divendres a la matinada en el domicili de la dona a Vilanova del Camí, a la comarca de l'Anoia. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'una agressió passades les tres de la matinada i quan van arribar a l'habitatge hi van trobar la dona ferida greu, que poc després va acabar morint a l'hospital. El dispositiu policial va detenir el presumpte autor, a qui atribueixen un crim de violència de gènere.

El jutjat de guàrdia d'Igualada va decretar presó provisional, comunicada i sense finança per a l'home, de 42 anys, acusat d'haver matat violentament la seva parella, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).