El complex aquàtic de Mira-sol arrancarà obres el 2023

El ple ha aprovat la delegació a l'alcaldessa de les tramitacions per poder agilitzar el procés per a la construcció


  • Comparteix:

Projecció de com serà la piscina del Complex Aquàtic de Mira-sol / Foto: Ajuntament

Projecció de com serà la piscina del Complex Aquàtic de Mira-sol / Foto: Ajuntament

El complex aquàtic de Mira-sol ja té projecte executiu definitiu i l'Ajuntament espera aprovar-lo i licitar la construcció abans d'acabar juny. Per poder completar tot el procés a temps, el ple municipal ha aprovat aquest dilluns per unanimitat la delegació a l'alcaldessa de les tramitacions amb l'objectiu de poder començar l'any vinent les obres, que s'allargaran uns 20 mesos. El futur complex de Mira-sol, una històrica reivindicació del barri, es construirà en un terreny de 28.000 metres quadrats al costat de l'institut-escola Catalunya, on s'aixecarà un edifici baix de tres nivells amb piscina, sala de fitness i altres serveis esportius.

ESCOLTA-HO

"Estem contents de tenir aquest projecte", ha celebrat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, qui ha explicat que el nou equipament es desenvoluparà en dues fases. En una primera fase, es construirà tot l'edifici amb un pressupost de 6,3 milions d'euros. En una segona, prevista inicialment amb 947.000 euros, s'acabaran d'adequar l'espai de bar i la sala de fitness, així com uns vestidors. Tot plegat dota el projecte en gairebé 7,3 milions d'euros, tot i que la intenció és que les dues fases es puguin avançar en paral·lel per tenir tot l'equipament a punt.

Es tracta del mateix projecte arquitectònic que va adjudicar el govern anterior -amb alguns ajustos-, després que la construcció del primer projecte quedés aturada pels problemes econòmics de les empreses encarregades. També s'ha fet revisió dels preus per assegurar que el pressupost s'ajusta i es presenten ofertes al concurs per a la construcció.

Amb la delegació a l'alcaldessa de les tramitacions, l'Ajuntament vol agilitzar tot el procés i garantir una subvenció de la Diputació de Barcelona de gairebé 2 milions d'euros. Tot i així, l'equip de govern s'ha compromès a informar de tots els tràmits que es facin amb aquest expedient.



Francesc Duch

És un edifici de tres nivells. Un principal on hi ha l'accés i la sala de fitness, una intermitja amb les dues piscines i una inferior amb les instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.