Health'in Club Sant Cugat, el nou gimnās a la ciutat que obrirā l'1 d'abril

Es troba al local que abans ocupava el gimnās Meetgym, i oferirā activitats dirigides, entrenament personal, fisioterāpia, estčtica i nutriciķ


  • Comparteix:

Imatge de l'entrada al nou gimnās que obrirā l'1 d'abril / Foto: Cedida

Imatge de l'entrada al nou gimnās que obrirā l'1 d'abril / Foto: Cedida

L'1 d'abril obrirā un nou gimnās a la ciutat: Health'in Club Sant Cugat. Estā ubicat a les antigues instalˇlacions del gimnās Meetgym, al número 18 del passeig de Xavier Azqueta. Oferirā activitats dirigides, entrenament personal, fisioterāpia, estčtica, nutriciķ entre altres serveis disponibles per a tots els públics, amb un concepte que ells anomenen HealtSport360, la 'cura integral 360' de les persones.

Health'in Sant Cugat vol destacar per oferir serveis enfocats a una experičncia personalitzada per a cada soci, des de rutines d'entrenament personalitzades fins a activitats dirigides a sala i a la piscina. Segons ha explicat a Cugat Mčdia el director del gimnās, Tomās Lķpez de Miguel, el que es vol oferir als santcugatencs és "una nova manera d'entendre el benestar físic des d'un tracte molt personalitzat".

Per a la reobertura del gimnās s'ha fet una reforma integral de les instalˇlacions anteriors, ha explicat el propietari, que ha detallat que ho han canviat "prācticament tot" perquč s'ajustés als serveis que volien oferir. Els canvis sķn visibles, sobretot a la piscina, que s'ha construīt de zero.

El gimnās estarā obert de dilluns a divendres de 7 h a 22.30 h i els caps de setmana amb horari més reduīt.




Tomās Lķpez

La piscina estā nova. La cúpula, es posa tarima, gespa, les sales es canvien, es canvia la ilˇluminaciķ, la pintura, el terra, les māquines, la recepciķ... Es canvia prācticament tot.

Tomās Lķpez

Hem tret totes les māquines que hi havia abans i hem posat māquines tecnogym per fer, sobretot, entrenaments personals i rutines personalitzades. Després, potenciarem tot el tema d'activitats dirigides com spinning, bodycombat, bodypump, tonificaciķ, pilates i yoga. Tot un ventall d'activitats per a tot tipus d'edat.



  • Comparteix:

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.