La santcugatenca Martina Burón es classifica per a la següent fase del concurs musical 'Objectiu Paki'

La jove cantant ha sigut la participant més votada pel públic a la primera gala

La cantant santcugatenca, Martina Burón, al concurs musical 'Objectiu Paki' / Foto: RTV Cardedeu

Societat

Publicat el 2/mar/22 per Paula Pujol

La cantant santcugatenca Martina Burón ha superat la primera gala del concurs musical de RTV Cardedeu emès per La Xarxa 'Objectiu Paki'. En aquesta darrera fase, ha estat la concursant més votada per l'audiència. La cantant, de 18 anys, participarà el dissabte 5 de març a les 22 h a la segona gala del 'talent show' musical cardedeuenc, que estarà dedicada a la música dels anys 60.

Burón ha estat la concursant més votada pel públic a la primera gala del concurs. La santcugatenca s'ha assegurat la continuïtat al concurs amb la cançó 'Tonight Again', de Guy Sebastian. En aquesta primera fase, els participants han interpretat cançons sota la temàtica d''Eurovisió'.

En cadascuna de les gales d''Objectiu Paki' jurat especialitzat escull les tres concursants que poden passar de manera directa a la següent fase. Un cop seleccionades, l'audiència pot escollir, a través d'un sistema de vots, les dues concursants que més els hagin agradat, d'entre les restants. Les dues concursants que hagin rebut menys vots no passen a la següent fase del concurs musical.