Més del 40% dels infants entre 5 i 11 anys de Sant Cugat, vacunats amb la primera dosi

L'administració de la tercera dosi en adults avança a bon ritme a mesura que s'incorporen noves franges d'edat al calendari de vacunació


  • Comparteix:

Imatge d'una sanitària administrant la vacuna / Foto: ACN

Imatge d'una sanitària administrant la vacuna / Foto: ACN

En un mes i mig, a Sant Cugat s'ha vacunat més del 40% d'infants entre 5 i 11 anys, una dada sorprenent que xoca amb la gran incidència que s'està produint durant aquestes setmanes. Un ritme de vacunació elevat com el que també presenten les dades de la tercera dosi, on els majors de 80 anys sumen, pràcticament, el 90% de vacunats. Les xifres, però, van baixant amb les franges d'edat, ja que s'ha anat incorporant al calendari de vacunació progressivament.



La franja d'edat entre els 5 i 11 anys va ser la darrera en ser citada per a l'administració de la vacuna contra la Covid-19. Les xifres actuals demostren que, malgrat la gran incidència que s'està produint actualment, el ritme de vacunació ha estat elevat, arribant fins al 43,3%.

TOT EL QUE CAL SABER SOBRE LA VACUNACIÓ DELS INFANTS.

D'altra banda, pel que fa al ritme de vacunació de la tercera dosi, a Sant Cugat, els percentatges es mantenen alts a les franges d'edat a partir dels 60 anys. El 89,9% dels majors de 80 anys ja tenen la tercera dosi. La darrera franja autoritzada per a vacunar-se amb la tercera dosi (30 a 39 anys) encara es manté en un 19,9%.

Comparativa amb la comarca i Catalunya
Les dades a Sant Cugat són molt semblants a les de Vallès Occidental i les del conjunt de Catalunya. Pel que fa als percentatges d'infants entre els 5 i 11 anys vacunats amb la primera dosi, Sant Cugat (43,3%) està per sobre, lleugerament, que el Vallès Occidental (41,8%) i Catalunya (40,3%).

Pel que fa a les dades de la tercera dosi, totes les franges d'edat mantenen uns percentatges molt semblants.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.