HP prepara una nova edició de CodeWars, un concurs de programació per a joves

Durant tres hores els participants competiran per a demostrar els seus coneixements en llenguatges de programació com Java, Python 2, 3, C o C++


  • Comparteix:

Edicició de l'any passat del concurs de programació CodeWars/ Foto: Cugat Mèdia

Edicició de l'any passat del concurs de programació CodeWars/ Foto: Cugat Mèdia

L'empresa tecnològica HP prepara una nova edició del CodeWars, un concurs de programació que vol incentivar l'interès per la tecnologia i la informàtica als joves, especialment entre les noies. La competició, que està oberta a escoles de tota Espanya, se celebrarà el 5 de març i espera superar els 400 estudiants de l'edició anterior. Durant tres hores, els participants, equips de tres estudiants de 3r i 4t de l'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius i acompanyats per un professor, competiran per a demostrar els seus coneixements en llenguatges de programació com Java, Python 2, 3, C o C++, resolent al voltant de 30 problemes matemàtics. Per segon any consecutiu el concurs, que ha aplegat un total de 1.300 estudiants en els cinc anys que fa que se celebra, es farà de manera virtual i simultània als centres de la multinacional a Sant Cugat, Madrid i Lleó.

Amb l'objectiu de generar interès per les carreres STEM (science, technology,engineering and mathematics) entre les nenes, els equips amb presència femenina tornaran a tenir una vegada més prioritat en la inscripció.

Els equips, un màxim de tres per escola, es poden inscriure fins al 6 de febrer en el següent enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.