El músic santcugatenc Tacho se'n va de gira amb C. Tangana

El santcugatenc compagina la seva feina de trombonista amb el seu projecte personal com a compositor i intèrpret


  • Comparteix:

Imatge de Sergi Aragó, conegut musicalment com a Tacho / Foto: Magui Pichinini

Imatge de Sergi Aragó, conegut musicalment com a Tacho / Foto: Magui Pichinini

El músic santcugatenc Tacho, nom artístic de Sergi Aragó, se'n va de gira amb C. Tangana. Serà el trombonista de 'Sin cantar ni afinar tour', que portarà la formació a ciutats com Barcelona, Madrid, Màlaga, Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Bogotà i Londres, entre d'altres. No obstant això, el santcugatenc, que va debutar com a cantant el passat mes d'abril i va treure el seu primer disc, 'Movimiento', assegura que actualment està centrat 'al 100%' amb el seu projecte personal.

Per preparar-se per la gira, els músics que acompanyaran C. Tangana porten des del 22 de gener assajant a Madrid, on continuaran practicant fins al 10 de febrer. Tacho assegura que està molt a gust amb l'equip, del qual només ha avançat que està format per "molta gent". Així doncs, tot i que "és molta feina", el santcugatenc s'ha mostrat molt satisfet amb l'experiència.

Respecte al seu projecte personal, Tacho ha explicat que el pròxim dimecres publicarà el vídeo de 'Pez globo', en el qual compta amb la col·laboració de la cantant Maria La Blanco. Segons diu, amb aquest tema tancarà definitivament 'Movimiento' i començarà a enfocar la seva renovació com a artista, que inclourà "un canvi d'imatge i d'estil".


Sergi Aragó

Jo estava amb Els Catarres, però els hi vaig dir que no seguiria, per centrar-me amb el meu projecte. Però amb C. Tangana les comissions són millors, i em proporciona més visibilitat, que és el que necessito com a artista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.