Francesc Carol: 'Els Tres Tombs fa molt poc que té aquesta mirada de benestar animal i, per tant, hem d'anar-la millorant cada any'

El regidor de Benestar Animal està satisfet dels canvis fets a la rua d'aquest any i s'obre a incorporar-ne més de la mà de la PAS


  • Comparteix:

La rua dels Tres Tombs passant per davant l'antic ajuntament a la plaça de Barcelona / Foto: Lali Puig

La rua dels Tres Tombs passant per davant l'antic ajuntament a la plaça de Barcelona / Foto: Lali Puig

El regidor de Benestar Animal de l'Ajuntament, Francesc Carol, valora positivament com va funcionar la rua dels Tres Tombs diumenge passat a Sant Cugat. Aquest era el primer any que s'ha canviat el recorregut i s'ha aplicat un protocol de benestar animal perquè en l'edició del 2020 el govern va veure coses que li havien agradat. Malgrat això, la Plataforma Animalista de Sant Cugat dilluns va emetre un comunicat on criticaven que algunes coses del protocol no s'havien aplicat bé. Francesc Carol, en declaracions a la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat Mèdia, ha explicat que recullen les aportacions de la PAS i les estudiaran.

"Els Tres Tombs fa molt poc que té aquesta mirada de benestar animal i, per tant, hem d'anar-la millorant cada any", ha afirmat Carol. Per aquest motiu ha dit que comprovaran les crítiques que ha fet la PAS "i de cara la propera rua, muntarem una taula per millorar encara més el recorregut, o altres aspectes".

El regidor ha explicat que des de l'Ajuntament van insistir a poder tenir una veterinària experta en èquids i que acompanyés caminant tot el recorregut amb el nou tècnic de benestar animal, com així va ser.

Francesc Carol considera que és compatible fer la rua i mantenir la tradició centenària dels Tres Tombs i complir protocols de benestar animal.


Francesc Carol

Els tres tombs fa molt poc que té aquesta mirada de benestar animal i per tant hem d'anar-la millorant cada any, i cada any millorarem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.