La Biblioteca Central, l'ETSAV i el Biblioaccés Vall d'Or de Valldoreix amplien els horaris per a les sales d'estudi

Tanquen les aules d'estudi habituals de les biblioteques de Mira-sol i Volpelleres i del Casal Torre Torreblanca a causa de les mesures anti-Covid


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater de Sant Cugat /Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater de Sant Cugat /Foto: Cugat Mèdia

La Biblioteca Central - Gabriel Ferrater amplia l'horari habitual fins al 21 de gener per oferir més espais d'estudi durant l'època d'exàmens, i estarà oberta de 9 h a 0 h sense interrupcions. A més, per primer cop l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) també cedeix la seva biblioteca als estudiants gràcies a un conveni amb l'Ajuntament de Sant Cugat, i romandrà oberta de 8.30 h a 20 h sense pausa. El Biblioaccés Vall d'Or de Valldoreix, a tocar de la Casa de Vila, també ofereix una sala d'estudi per als estudiants. En aquest cas els horaris són de 10 a 00 h sense interrupcions del 10 al 13, del 17 al 20 i del 24 al 27 de gener.

En canvi, les aules d'estudi habituals de la Biblioteca de Mira-sol - Marta Pessarrodona, la Biblioteca de Volpelleres - Miquel Batllori i el Casal de Torreblanca no oferiran aquest servei a causa de les mesures sanitàries contra la Covid-19.

Els horaris i dates de la resta d'espais també estan condicionats a l'evolució de la situació pandèmica i a les possibles mesures que puguin sorgir. A més, per tal de complir les recomanacions sanitàries, el servei Espais d'Estudi aplicarà mesures com la recollida de dades de totes les persones usuàries, la distància de seguretat entre estudiants, l'obligatorietat de la mascareta i la neteja extraordinària dels espais.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.