Jocs, concerts i pallassos, a la primera jornada d'activitats de l'Envelat de Nadal

La carpa nadalenca, que estrena ubicació al Parc de Can Vernet, torna després de dos anys d'aturada


  • Comparteix:

L'Envelat ha tornat a Sant Cugat i ho ha fet amb més força que mai. La carpa nadalenca, que estrena ubicació al Parc de Can Vernet, ha iniciat les activitats a les 11 h amb sis espais i espectacles itinerants per a infants dels 0 als 12 anys. Un concert i un espectacle amb pallassos ha donat el tret de sortida a la jornada d'aquest dilluns.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET DE NADAL

Enguany, a més, s'ha posat èmfasi en el benestar de les criatures amb trastorns de l'espectre autista amb la creació de cues ràpides i espais on poder estar més tranquils, ha explicat la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert. Aquestes mesures, ha apuntat, es faran extensibles a la calvalcada d'enguany on hi haurà un espai especial adequat a aquests infants. Les famílies més matineres ja esperaven el seu torn a les diferents propostes. Les més exitoses: el circuit d'aventura, els inflables i el taller de maquillatge.

Tot i que algunes de les activitats de la ciutat s'hi hagin hagut de cancel·lar a causa del repunt de contagis de Covid-19, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha defensat que les activitats a l'aire lliure són totalment segures.

A banda de les propostes dins les carpes, els més menuts poden gaudir de jocs d'experimentació a l'aire lliure fets amb materials sostenibles i que els faran sentir com a casa, ha assegurat la tinenta de Cultura, Esther Madrona. L'Envelat també disposa de 'foodtrucks' i espais per al descans. Les activitats s'allargaran fins el 4 de gener.








Mireia Ingla

És un espai ideal per poder fer activitats diverses i, per tant, és una gran idea ubicar l'Envelat al Parc de Can Vernet. Permet reunir a moltíssimes persones, però, a més a més, a l'aire lliure, que garanteix la seguretat.

Núria Gibert

Enguany, dins els actes de Nadal, hi ha una novetat per a tots els infants que tinguin algun tipus de dificultat com el TEA. Durant la cavalcada, fins i tot, hi haurà un tram on hi haurà menys so perquè hi estiguin més còmodes.

Famílies

Estàvem a casa que ja no podíem més i hem vingut a les onze del matí a gaudir de les activitats // Hem vingut perquè els nens gaudeixin del dia i passin una bona estona.

Esther Madrona

Crec que és bastant simbòlic que tots aquests espais i jocs estiguin fets amb fusta, amb l'objectiu que els infants se sentin com a casa i gaudeixin de l'aire lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.