Liam Neeson s'enamora de La Floresta i compra la casa de Lluís Ribas

Aquesta ha estat la innocentada de Cugat Mèdia, amb la complicitat de l'artista Lluís Ribas

La façana de la casa del pintor santcugatenc Lluís Ribas a La Floresta / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 28/des/21 per Albert Solé

Liam Neeson ha comprat la casa de Lluís Ribas a la Floresta. Tal com ha confirmat el pintor santcugatenc a Cugat Mèdia, arran dels dies de novembre i desembre que va estar gravant escenes de la seva última pel·lícula al districte, es va 'enamorar' de la casa de Ribas i li va fer una oferta. El pintor admet que al principi va pensar que era una broma que li feia algun amic, però al final va resultar cert, i la venda es formalitzarà abans de l'estiu que ve.

Aquesta notícia ha estat la innocentada d'enguany de Cugat Mèdia!

Foto: Cedida

El pati interior de la casa de Lluís Ribas a La Floresta / Foto: Cedida


L'actor nascut a Irlanda del Nord de 69 anys, conegut per pel·lícules com 'Love Actually', 'La llista de Schindler' o 'Star Wars: L'amenaça fantasma', va venir a Sant Cugat a gravar escenes de la pròxima pel·lícula del director Neil Jornan, on es posa a la pell del detectiu privat Philip Marlowe, creat per l'escriptor Raymond Chandler. La productora va buscar a La Floresta l'ambient gris dels anys 30 i 40 de Los Angeles, tal com va explicar Cugat Mèdia en un reportatge.

Lluís Ribas admet que feia temps que li rondava pel cap de vendre la casa perquè "és massa gran i m'estic fent gran" i ha aprofitat l'oferta irrenunciable de Liam Neeson, una xifra que no ha volgut revelar a Cugat Mèdia.




DECLARACIONS

Lluis Ribas

Em va dir que havia passat per aquí i que fins i tot va llogar un dron per estudiar bé la casa, que es va enamorar de la casa i que volia parlar-ne.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Lluís Ribas

És una casa molt gran i jo ja m'estic fent gran, i tot i que no ho havia pensat seriosament de vendre-la. Però ell s'ha enamorat de la zona i ho voler fer ràpid, abans de l'estiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio