Aquests són els actes de Nadal que celebra la Parròquia del Monestir

Enguany el pessebre vivent canvia de format, acompanyant-lo de nadales "més modernes"


  • Comparteix:

El Monestir de Sant Cugat / Foto: Localpres

El Monestir de Sant Cugat / Foto: Localpres

La parròquia de Sant Pere d'Octavià ja ho té tot a punt per celebrar aquestes festes. Entre els actes més destacats hi ha el pessebre vivent d'aquest divendres a les 18.30 h, que enguany es farà dalt d'un escenari i es combinarà amb nadales i una narració en directe. També hi ha programades les misses habituals de les festes de Nadal, com la del gall o les del pollet.

El divendres 24 arribarà el pessebre vivent, a les 18.30 h. Emili Marlés, rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, ha explicat a Cugat Mèdia que aquest any el pessebre vivent canvia de format: "ho farem sobre un escenari que serà a la plaça de l'Om. S'aniran alternant escenes del clàssic pessebre vivent, i en directe es farà també un concert de nadales més modernes. I també amb una narració en directe. Per tant, s'anirà fent cançó, escena, cançó, escena...". "Crec que serà força sorprenent!", afegeix mossèn Emili.

De cara a la tarda també hi ha les misses del pollet, adreçades a les famílies, que són a les 17:30 h i les 20 h. A les 23.30 h serà el torn de la missa del gall, que s'ha avançat mitja hora per les restriccions per la pandèmia. També per les restriccions, l'aforament de l'església serà del 70%.

Els dies de Nadal i Sant Esteve hi haurà misses a les 9, 11, 12, 19 i 20:30 h. El dia 31 la missa habitual de les 9 h es manté, i a les 20 h hi ha programada la de vigília de Santa Maria. L'endemà, dia de Cap d'Any, les misses són a les 9, 11, 12, 19 i 20:30 h.

Pel que fa als últims dies de festes, el dia 5 a les 17:30 se celebra la missa vespertina de Reis per a les famílies. El dia 6 serà el torn de l'Epifania del Senyor, amb misses també a les 9, 11, 12, 19 i 20:30 h.




Emili Marlés

Ho farem sobre un escenari que serà a la plaça de l'Om. S'aniran alternant escenes del clàssic pessebre vivent, i en directe es farà també un concert de nadales més modernes. I també amb una narració en directe. Per tant, s'anirà fent cançó, escena, cançó, escena... Crec que serà força sorprenent!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.