Quines són les joguines més sol·licitades als comerços de Sant Cugat?

Els jocs de taula cooperatius i responsables amb el medi ambient, triomfen a les botigues de la ciutat


  • Comparteix:

Interior de la botiga Els Tres Reis, a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Interior de la botiga Els Tres Reis, a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Els comerços de Sant Cugat estan en plena campanya de Nadal i preparant els paquets de les peticions que arriben de les cartes als Reis que estan ultiman aquests dies les criatures. Però, què és allò que més desitgen els infants? A Sant Cugat, sobretot, el més sol·licitat són els jocs de taula. La franja d'edat de 3 a 5 anys busca jocs cooperatius, que els participants puguin jugar en equip per aconseguir un objectiu comú. Entre els 6 i els 10 anys són populars els jocs de taula relacionats amb la memòria i la rapidesa com el Lince, Tik tak boom i el Twister, entre d'altres.

Aran Armengol, botiguer d'Abacus, explica a Cugat Mèdia que "cada cop més les marques aposten per una producció ecològica amb plàstic reciclat o fusta". I és que les joguines fetes amb materials ecològics és un fet comú entre diversos comerços de la ciutat. Barbara Krisch, botiguera d'Els Tres Reis, afirma que "els nostres clients es fixen que els productes siguin de proximitat o fets a Europa i eviten comprar joguines que provinguin de la Xina". Krisch afegeix que més enllà dels jocs de taula cooperatius que, "són els que estan tenint més èxit", per a aquest Nadal també estan molt sol·licitades les joguines de fusta i les nines de roba.

Un altre element que tenen en compte els compradors segons Mireia Cairo, responsable de botiga Eurekakids, és l'embalatge de la joguina. Busquen que no estigui basada en cap gènere en concret, és a dir, "que sigui de color neutre". En aquest comerç les joguines més sol·licitades entre els 3 i 5 anys són les cases de nines i les cuinetes i, a partir dels 6 anys, els jocs de taula tampoc no fallen. Cairo afegeix que els jocs relacionats amb experiments i planetes també tenen bona sortida i per al públic de 10 anys els articles més sol·licitats són microscopis i globus terraqüis.

Els problemes d'estoc
Mireia Cairo d'Eurekakids explica que hi ha productes que no han arribat en la quantitat que esperaven i ja hi ha alguns que estan esgotats, però, tot i això, no tenen gaire problemes d'abastiment, assegura en declaracions a Cugat Mèdia. També Aran Armengol, d'Abacus, explica que només tenen manca d'estoc en alguns articles de manualitats.

La manca d'estoc a la botiga Abacus només afecta a alguns articles de manualitats
La manca d'estoc a la botiga Abacus només afecta a alguns articles de manualitats / Foto: Cugat Mèdia



Comerciants

Venem molt, per exemple, joc de taula i les marques es nota que s'estan posant les piles perquè hi ha més eco. / Demanen materials ecològics i que siguin de proximitat. / Estem venent molt casetes de nines, cuinetes, coses d'experiments i jocs de taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.