Cugat Mèdia se suma a La Marató de TV3 amb un programa de ràdio al carrer

El programa s'emetrà en directe des de la plaça de l'Om (11 h-13 h) i hi participaran els diferents membres de la Taula de Salut Mental de Sant Cugat


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia participarà en els actes que s'organitzen a Sant Cugat per La Marató de TV3 d'aquest any, dedicada a la salut mental. La ràdio municipal s'hi suma amb un programa en directe a l'exterior per donar veu a les entitats locals que treballen en l'àmbit de la salut mental. El programa, presentat per Víctor Palacios, s'emetrà des de la plaça de l'Om, entre les 11 h i les 13 h, i es podrà escoltar per la 91.5 FM i també a través de cugat.cat. El programa compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i de les entitats Assadegam, Taller Jeroni de Moragas, Dapsi i Ateneu, que formen la Taula de Salut Mental de Sant Cugat. Es tractaran els diferents aspectes de les malalties de salut mental a través d'una taula rodona i d'entrevistes amb persones de diferents àmbits, des de l'institucional al cultural.


CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS DE LA MARATÓ DE TV3 A SANT CUGAT

Des del vessant institucional, l'alcaldessa, Mireia Ingla, i la regidora de Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy, explicaran quines tasques es fan des de l'Ajuntament en matèria de salut mental.

El programa també comptarà amb la participació del psicòleg Miquel Gasol, especialitzat en Trastorn Límit de la Personalitat (TLP), i la intervenció de l'actriu santcugatenca, Maria Vancells, protagonista de l'obra 'Abans que arribi l'alemany', on es tracta la malaltia de l'Alzheimer.

Com a cloenda, el programa tancarà amb l'actuació musical de la cantant santcugatenca Sara Terraza, qui participar en l'edició de La Marató de TV3 del 2017, acompanyada del guitarrista Joan Colom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.