L'Ajuntament estudiarà posar àrea verda d'aparcament al barri de Sant Francesc-Monestir

L'alcaldessa explica al 'Línia Directa' que abans de fer cap canvi van haver d'aprovar un reglament que no tenien, i ara estudiaran les peticions


  • Comparteix:

Sant Francesc reclama des de fa temps àrea verda d'aparcament per als veïns / Foto: ACN

Sant Francesc reclama des de fa temps àrea verda d'aparcament per als veïns / Foto: ACN

El barri de Sant Francesc podria ser un dels primers a tenir una de les noves àrees verdes d'aparcament preferent per a residents de la zona. Així ho ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, al programa 'Línia Directa' emès aquest divendres. Ingla ha explicat als veïns que tenen moltes peticions per posar àrees verdes en llocs on no n'hi ha, però que primer havien d'aprovar un reglament 'que no existia'. En el ple de novembre es va aprovar aquesta eina, i ara ja es poden plantejar tots els canvis en aquest àmbit, com el del barri de Sant Francesc, que fa anys que ho reclama.



"Ara que ja el tenim [el reglament] ho revisarem tot, en posarem on ens ho han demanat, com aquí, i en traurem de llocs que hem vist que no fa falta". Aquesta ha sigut la resposta de l'alcaldessa a la pregunta sobre l'àrea verda que li ha fet Rebeca Galán de la Xarxa Monestir-Sant Francesc.

Per la seva banda, el president de l'Associació de Comerciants, Toni Gual, ha aprofitat la pregunta per preguntar si els propietaris i treballadors dels comerços del barri podrien tenir dret a aparcar en aquesta futura àrea verda. Gual ho ha argumentat dient que, encara que no visquin al barri, hi tenen un comerç i paguen els impostos igual. Ingla s'ha compromès a tenir-ho en compte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.