Caixabank no tancarà el caixer automàtic de l'avinguda Cerdanyola, l'únic del barri de Sant Francesc

L'alcaldessa ha parlat amb l'entitat bancària i respon així a una de les preguntes que li van fer al 'Línia Directa'


  • Comparteix:

L'únic caixer automàtic de l'avinguda Cerdanyola no es tancarà / Foto: Cugat Mèdia

L'únic caixer automàtic de l'avinguda Cerdanyola no es tancarà / Foto: Cugat Mèdia

El caixer automàtic de Caixabank de l'avinguda Cerdanyola no tancarà. Així ho ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, a les xarxes socials, en resposta a una de les preguntes que li van fer els veïns en el 'Línia Directa' al barri de Sant Francesc. Ingla ha explicat que ha parlat directament amb la delegada territorial de l'entitat i li ha confirmat que no tancaran el caixer automàtic, l'únic que queda en tot el barri.





Entre els veïns del barri corria al rumor que Caixabank, després de tancar l'oficina de l'avinguda Cerdanyola fa uns anys, ara volia eliminar també el caixer automàtic que hi ha al carrer. És per això que Toni Gual, president de l'Associació de Comerciants del barri de Sant Francesc, li va preguntar si l'Ajuntament hi podia intercedir per evitar el tancament, pensant especialment en la gent gran. Gual explicava que és molt necessari i sempre hi ha cues, i fins i tot hi ha dies que a la tarda ja no hi queden diners.

Ingla va respondre que tornaria a parlar amb Caixabank, com ja ho van fer quan van tancar la darrera oficina i van aconseguir que almenys el caixer es quedés. Doncs aquest divendres l'alcaldessa ha anunciat que ja hi ha parlat i l'entitat financera li ha confirmat que no tenen previst tancar aquest caixer automàtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.