'Un nen, una joguina' torna un any més a Sant Cugat perquè cap infant es quedi sense joguina per Nadal

La campanya preveu que unes 260 famílies en situació de vulnerabilitat faran arribar la seva carta als Reis


  • Comparteix:

Recollida de joguines de la campanya 'Un nen, una joguina' de l'any passat / Foto: Parròquia Sant Pere d'Octavià

Recollida de joguines de la campanya 'Un nen, una joguina' de l'any passat / Foto: Parròquia Sant Pere d'Octavià

Arrenca un any més la campanya 'Un nen, una joguina' perquè cap infant es quedi sense regal per Nadal. Fins al 31 de desembre es podran comprar joguines i llibres als establiments col·laboradors de la campanya, que s'entregaran abans de la nit més màgica de l'any. Aquesta acció, organitzada per Càritas Sant Cugat i pel Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, preveu ajudar 260 famílies en situació de vulnerabilitat, però en poden ser més, ja que encara no ha acabat el termini per entregar les cartes als Reis. 'Espero que un any més aconseguim fer uns lots preciosos que arribin a totes les famílies; tothom té dret a tenir un Nadal ple d'alegria', ha explicat a Cugat Mèdia una de les organitzadores, Clara Cardoner.

Els establiments participants apliquen un descompte en les compres i guarden les joguines, que els responsables de la campanya passaran a buscar. També es poden portar els jocs i llibres nous directament a la Casa Abacial (Plaça de l'Om, 2) del 23 al 31 de desembre de 10 h a 13 h i de 18 h a 20 h, excepte els dies 24 i 31 a la tarda i els dies 25 i 26, que estarà tancat.

La campanya també compta amb el suport del grup musical Meraki, que oferirà un concert de Nadal a l'Església del Monestir, el dissabte 11 de desembre a les 20.30 h. En aquesta ocasió, l'entrada serà una joguina nova o un donatiu que servirà per comprar allò que faci falta per completar les llistes de reis dels infants.

Cardoner, que és una de les organitzadores de la parròquia, ha dit que enguany preveuen recaptar més d'un miler de joguines. L'any passat es van recaptar 750 joguines i un centenar de llibres que van anar destinats a 263 infants.

Els establiments que participen de la campanya són les botigues Kiva, De mammalia, La Festa i Abacus; la Papereria Planas; la copisteria Arpali; les llibreries El Celler dels Llibres, Alexandria, El Pati de Llibres i Paideia; i les jogueteries Eurekakids, Juguettos i Els tres Reis.

Aquest any també es pot fer una aportació econòmica a través de Verse al 636 21 21 74, posant 1n1j en el concepte; un Bizum, amb el codi 33567 en l'apartat de 'fer un donatiu'; o una transferència bancària al compte corrent de Càritas ES20 2100 0104 8601 0241 9117, especificant el nom de la campanya 'Un nen, una joguina'.


Clara Cardoner

Espero que la campanya tingui tant èxit com anys anteriors. Que acoseguim fer uns lots preciosos que arribin a les famílies. Tothom té dret a tenir un Nadal ple d'alegria



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.