El SantCu planta cara a la violència masclista

Aquest dijous s'ha disputat la quarta edició del partit amistós mixt entre el primers equips masculí i femení


  • Comparteix:

Marí Carmen Torres, Fernando Guillena, Ricard Casimiro, Jacobo Domènec, Núria Gispert i Francesc Carol són algunes de les personalitats que hi van assitir. / Foto: FC Sant Cugat

Marí Carmen Torres, Fernando Guillena, Ricard Casimiro, Jacobo Domènec, Núria Gispert i Francesc Carol són algunes de les personalitats que hi van assitir. / Foto: FC Sant Cugat

El Sant Cugat Futbol Club ha plantat cara a la violència masclista. Els primers equips masculí i femení han jugat aquest dijous a la ZEM Jaume Tubau la quarta edició del partit mixt amb motiu del 25-N, Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. El president de de l'entitat, Llorenç Santasusagna, ha explicat a Cugat Mèdia que ha aquest esdeveniment serveix per demostrar que tant homes com dones competeixen en igualtat de condicions. El partit ha acabat en empat.

L'acte ha començat amb la lectura, entre tots els assistents, del manifest de la Generalitat contra la violència de gènere. Entre els assistents que hi ha hagut la tinenta d'alcaldia de Drets socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància, Núria Gibert, i el regidor d'Esports, Francesc Carol.

Foto: Cugat Mèdia
Els equips sènior masculí i femení / Foto: FC Sant Cugat


Santasusagna ha apuntat que aquest partit és, "sense dubte, un exemple de la importància que li donem des del SantCu a la igualtat i a la lluita contra la violència de gènere".


Llorenç Santasusagna

Molt orgullosos de poder fer per quart any consecutiu aquest partit mixt entre els nostres equips sèniors. És sense dubte, un exemple de la importància que li donem en el SantCu, a la igualtat i a la lluita contra la violència de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.