El Pàdel x La Marató preveu batre rècords d'inscripció i recaptació aquest any

La cinquena edició del torneig solidari, que es tornarà a disputar al Pàdel Indoor DiR Sant Cugat, se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de desembre

Una imatge d'arxiu de la tercera edició del Pàdel x la Marató / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 29/nov/21 per Miquel Deantonio

El torneig solidari Pàdel x la Marató es disputarà els dies 17,18 i 19 de desembre i enguany espera batre el rècord d'inscripcions i de recaptació. De moment ja han superat les inscripcions de l'última edició, la del 2019, ha explicat a Cugat Mèdia el responsable del torneig, Toni Foixench. La cinquena edició del torneig es tornarà a disputar al Pàdel Indoor DiR Sant Cugat.

L'objectiu del torneig és buscar que els jugadors de pàdel s'impliquin en la causa solidària i aportin diners per a la Marató de TV3, apunta Foixench.

El torneig està dividit en dues fases. Divendres i dissabte es disputarà la fase de grups, mentre que diumenge es jugarà la fase eliminatòria, on es determinaran els guanyadors. En l'edició d'enguany hi haurà sis categories: masculí, femení, junior -fins als 15 anys-, mixt, adaptat -un jugador de la parella juga amb cadira de rodes- i inclusiu -persones amb discapacitat intel·lectual-.

Foixench es mostra molt content per la celebració del torneig perquè "el 100% de la recaptació va a la Marató, i això ens enorgulleix poder dir-ho així, tot és 100% solidari".

Les inscripcions es poden realitzar a través de l'aplicació mòbil Pàdel x la Marató i tenen un preu de 25 euros per categoria -15 en el cas de la junior-, 40 euros si t'inscrius en dues categories.

L'edició d'enguany compte amb el suport de Fluidra, Solideo i DiR, a més de la col·laboració de Special Olympics Catalunya.








DECLARACIONS

Toni Foixench

Aquest any tenim previst, de fet ja hem superat les inscripcions de l'any passat, o sigui de fa dos anys i, per tant, batrem rècords d'inscripció i tant de bo de recaptació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Toni Foixench

És un torneig on l'objectiu és buscar el punt solidari del pàdel, volem que la gent se solidaritzi amb un esdeveniment solidari refent a Catalunya, com és la Marató de TV3 i, el que busquem amb aquest esport que es practica tant aquí a Sant Cugat és buscar aquesta implicació, el motiu és aquest recaptar diners per la Marató.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Toni Foixench

El 100% de la recaptació va a la Marató, és a dir tot els diners que entren, surten a la Marató i això ens enorgulleix poder dir-ho així, tot és 100% solidari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio