Montse Moral és escollida governadora del Districte 2202 de Rotary Internacional per a 2024-2025

Amb aquest nomenament, Moral vol portar "el nom de Sant Cugat a tot arreu"


  • Comparteix:

Montse Moral, membre del Rotary Club de Sant Cugat, als estudis de Cugat Mèdia /Foto: Cugat Mèdia

Montse Moral, membre del Rotary Club de Sant Cugat, als estudis de Cugat Mèdia /Foto: Cugat Mèdia

La santcugatenca Montse Moral ha estat escollida governadora del Districte 2202 de Rotary Internacional per al període 2024-2025. Aquesta és una organització formada per veïns, amics, líders i persones dedicades a prestar ajut humanitari als que ho necessiten, fomentar uns nivells elevats d'ètica en totes les activitats humanes i contribuir a la difusió del bé i la pau per tot el món. A l'Estat espanyol l'entitat es divideix en 3 districtes diferents. El de Sant Cugat és el 2202 i està format per 76 clubs Rotary de diferents ciutats, que enguany han decidit que sigui Moral qui representi la institució a nivell internacional. 'Això comportarà portar el nom del nostre club i de Sant Cugat a tot arreu a partir d'ara', ha explicat a Cugat Mèdia Moral, que porta 14 anys sent 'rotària'.

A les eleccions celebrades aquest 22 de novembre Moral ha estat escollida governadora per 41 vots a favor, per sobre dels 29 vots que ha tret l'altre candidat, del Club Rotary de Sarrià.

El Rotary Internacional és una organització oberta a persones de totes les races, religions, ideologies i gèneres. Actualment hi ha 34.282 clubs amb més d'1,2 milions de membres a tot el món. Els 'rotaris' de cada club solen trobar-se cada setmana per fer un àpat plegats, tant amb el sentit d'acte social com de reunió de treball per organitzar-se en funció dels seus objectius.

Els membres de la junta són escollits cada any, i Moral haurà d'esperar a la temporada 2024-2025 per ocupar el càrrec, ja que necessita aquest temps per preparar-se. "Ara comença un camí interessant d'aprenentatge i un repte personal molt gran", ha dit la santcugatenca.

La governadora de la propera temporada, que començarà l'1 de juliol, és la senyora Ingrid Steinhoff del Rotary Club Barcelona.


Montse Moral

Seré la governadora del Districte 2022 per l'any 24-25. Ara comença un camí interessant d'aprenetatge i un repte personal molt gran per a mi i per al meu marit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.