L'EMD renova el conveni de col·laboració econòmica amb les entitats animalistes per al control de les colònies de gats

Ciutats dels Gats, Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) i el Cau Amic es repartiran els 5.000 euros de subvenció


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni entre l'EMD i les entitats animalistes / Foto: EMD

Moment de la signatura del conveni entre l'EMD i les entitats animalistes / Foto: EMD

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix ha renovat el conveni de col·laboració per a la millora de les tasques de control de colònies de gats de carrer amb diferents entitats animalistes del districte. Concretament, aquesta col·laboració, que es va iniciar l'any 2018, contempla una subvenció de 5.000 euros per a les entitats Ciutats dels Gats, Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) i el Cau Amic. Aquesta quantitat es distribuirà de forma proporcional en funció de les colònies a càrrec de cada entitat.

L'EMD pretén així donar suport econòmic a les tasques de gestió de les colònies i, a la vegada, garantir unes bones condicions de vida i de salut als animals.

Per la seva banda, les entitats animalistes es comprometen a desenvolupar les tasques de seguiment de la persona que alimenta els gats; capturar els animals per a la seva esterilització; tutelar l'esterilització dels animals i altres tractaments veterinaris pel control sanitari de la colònia; retornar-los a les colònies; i, finalment, comprar el material necessari per a executar aquestes actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.