Sant Cugat Comerç sorteja un val de 400 euros mensuals durant tot un any

La persona guanyadora podrà gastar un total de 4.800 euros en els comerços locals


  • Comparteix:

La il·luminació nadalenca / Foto: Localpres

La il·luminació nadalenca / Foto: Localpres

Sant Cugat Comerç prepara un sorteig durant aquestes festes amb un premi de 400 euros mensuals per gastar en els comerços locals durant tot l'any 2022. Així, la persona guanyadora podrà fer compres per un valor total de 4.800 euros. Segons ha explicat el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, es tracta d'una iniciativa per incentivar el comerç local, ja que, per a participar-hi, només cal fer una compra en una botiga adscrita a Sant Cugat Comerç i omplir la butlleta corresponent.

Pel que fa a les previsions de cara als 'Dies màgics' -la versió santcugatenca del Black Friday- i a la campanya nadalenca, Carballo ha explicat que estan "molt animats" i ha volgut desmentir les prediccions de manca de producte. "És possible que falti alguna cosa, però en general les botigues estan proveïdes i als establiments de Sant Cugat s'hi podran fer les compres de Nadal sense problemes", ha assegurat.

Nova decoració nadalenca
Finalment, el gerent de Sant Cugat Comerç també ha explicat que enguany s'ha canviat la decoració nadalenca de les botigues associades. En comptes de les tradicionals cortines que decoraven els comerços els darrers anys, s'ha optat per unes esferes de 75 cm de diàmetre, foradades i amb una llum càlida, que s'encendran a la vegada que l'enllumenat municipal dels carrers.


Jesús Carballo

Per incentivar les compres aquest any plantegem un sorteig i al guanyador li pagarem totes les compres de l'any 2022, amb un màxim mensual de 400 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.