Cops de porra, jocs i cançons tradicionals a la Trencada d'olla gegant

La Ludoteca Mòbil La Xarranca s'ha fet càrrec de l'activitat


  • Comparteix:

Nens donen cops de porra a l'olla gegant. / Foto: Cugat Mèdia

Nens donen cops de porra a l'olla gegant. / Foto: Cugat Mèdia

Una seixantena de participants han gaudit aquest dissabte de la 'Trencada d'olla gegant', un espectacle infantil a càrrec de la Ludoteca Mòbil La Xarranca. L'activitat s'ha dut a terme a la plaça d'en Coll on els nens i nenes han ballat i han cantat cançons tradicionals acompanyats d'un guitarrista i un teclista a l'escenari. Els músics han versionat caçons tradicionals per adaptar-les a la trencada d'olla com el 'Paga-li Joan'.

A més, s'ha comptat amb l'actuació d'una castanyera que es trobava a baix de l'escenari per tal d'animar als assistents a participar en l'activitat.

El coordinador de l'activitat, Daniel Expósito Ferrer, ha comentat la bona acollida que han rebut: "des que hem arribat i hem començat l'activitat, ja hi havia molta gent esperant. En el moment que ha començat l'activitat, la gent ha començat a ballar i a cantar".




Daniel Expósito Ferr

En el moment que ha començat l'activitat i ha començat a haver-hi música, la gent ha començat a ballar i a cantar. Aproximadament, seríem unes cinquanta o seixanta persones cantant i ballant. Ha sigut molt divertit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.