L'Ajuntament activa el pla per donar electricitat als veïns de l'Avinguda Ragull 7

El consistori explica que la sol·licitud de la constructora va entrar a registre el 14 de setembre d'aquest any


  • Comparteix:

L'edifici d'habitatges de l'avinguda Ragull número 7 / Foto: Cugat Mèdia

L'edifici d'habitatges de l'avinguda Ragull número 7 / Foto: Cugat Mèdia

Els veïns de l'edifici de l'avinguda Ragull número 7 podrien tenir electricitat aviat. Segons ha explicat l'Ajuntament a Cugat Mèdia, ja ho tenen tot a punt per fer l'obra que necessita Endesa per connectar l'edifici a la xarxa elèctrica, i només falta que la constructora dels habitatges els enviï el plànol de l'afectació. Gemma Aristoy, regidora de Ciutadania, recorda, a més, que la primera sol·licitud que arriba a l'Ajuntament de la constructora per fer aquesta actuació per donar llum en aquest edifici és del 14 de setembre de 2021. Els veïns van entrar a viure-hi en condicions precàries a finals de 2020.

"Per a l'Ajuntament és evident que hem de facilitar que sigui possible aquesta intervenció el més aviat possible, perquè el 14 de setembre és proper, però per a qui està sense llum a casa és una molèstia molt elevada, amb la qual cosa l'hem de resoldre", ha afirmat Aristoy a Cugat Mèdia.

RECUPERA LA NOTÍCIA ON ELS VEÏNS EXPLIQUEN A CUGAT MÈDIA PERQUÈ NO TENEN LLUM DES DE FA UN ANY

La regidora de Ciutadania ha narrat la successió dels fets per part del consistori: El 14 de setembre d'aquest any la constructora va entrar a registre la petició perquè l'ajuntament faci la variant de l'escomesa elèctrica. Aquesta sol·licitud, però, va anar a parar a la safata digital d'una persona que estava de baixa, i quan "van ser conscients" de les queixes dels veïns, van anar a buscar aquest expedient i van desencallar-lo. La sol·licitud de la constructora implicava fer una obra important a tota l'avinguda Ragull, cosa que hauria implicat una afectació molt important en aquella zona, però realment, explica Aristoy, que per donar llum a aquest edifici només cal una intervenció al carrer Santa Engràcia. La Policia Local s'ha encarregat d'elaborar el pla d'intervenció i ja ho tenen tot a punt, afirma.

"Aquest dijous des de l'Ajuntament vam demanar a la constructora el plànol d'afectació, que això es podria fer amb molta agilitat. De seguida que ho tinguem començarem a fer la intervenció", comenta Aristoy, que és conscient de les molèsties que aquesta situació està generant als veïns.


Gemma Aristoy

Per a l'Ajuntament és evident que hem de facilitar que sigui possible aquesta intervenció el més aviat possible, perquè el 14 de setembre és proper, però per a qui està sense llum a casa és una molèstia molt elevada, amb la qual cosa l'hem de resoldre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.