D'ametlla, de xocolata, de codony, de coco i de cafè. Aquests són només alguns dels panellets que, des de fa anys, es fan a la pastisseria Sàbat. Ara bé, si hi ha un panellet estrella, com explica el pastisser Jaume Sàbat, és el de pinyons. Cugat Mèdia ha entrat a l'obrador de la pastisseria per descobrir el secret d'aquests dolços típics de la Castanyada. Sàbat ha explicat, però, que és una recepta fàcil per fer a casa i ha donat un únic consell: afegir clara d'ou si s'ha de rebaixar la massa. A la pastisseria encaren aquesta campanya amb optimisme i estan convençuts que la ciutadania té ganes de celebrar aquesta tradició. Jaume Sàbat ha recordat que tenen un obsequi per a aquells que comprin els panellets entre aquest 31 d'octubre i 1 de novembre.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
Foto
Els panellets de pinyons són el producte estrella de la Sàbat durant la Castanayda / Foto: Cugat Mèdia
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.