Pren nota de les activitats programades per celebrar la castanyada

Descobreix a quins punts de Sant Cugat, la Floresta i les Planes es pot gaudir d'aquesta tradicional festa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una parada de castanyes / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una parada de castanyes / Foto: Cugat Mèdia

Aquest cap de setmana s'acaba l'octubre i, arriba, per tant, la celebració de la tradicional castanyada. Enguany s'han organitzat gairebé una quinzena d'activitats per gaudir d'aquesta festa tan nostrada. Descobreix a quins punts de Sant Cugat, la Floresta i les Planes es pot gaudir de la festa.

La Floresta i les Planes ja comencen a escalfar motors aquest divendres. D'una banda, el Casino de la Floresta acull, a partir de les 17 h, una tarda d'activitats que inclou una paradeta de berenars, un taller de paperines i una activitat del Cau, entre d'altres.

Dissabte les activitats es concentren a Sant Cugat. La plaça d'en Coll acull a les 11 h un taller de panellets i l'espai de jocs tradicionals 'Juga i juga'. A les 12 h se celebra un concert de Hip Hop Jam als Jardins del Vallès. A les 18 h, finalment, la Casa de Cultura acull l'espectacle de titelles 'La Castanyera'.

Per acabar, aquest diumenge també hi ha programades diverses activitats. A les 10 h, el Museu del Còmic ofereix el taller 'Vine al Museu per Halloween i diverteix-te dibuixant monstres!', i a les 11.30 h el Celler Modernista acull la sessió de contes infantils 'Quina castanyada!'. A les 12 h, la Casa de Cultura torna a oferir un espectacle de titelles i, finalment, a les 20 h, se celebra la Castanyada a l'Espai Pere Grau de Les Planes. I al mateix districte, al Casal Les Planes, hi haurà a partir de les 19.30 h un passatge del terror que convertirà el barri en una apocalipsi zombi.

Consulta aquí totes les activitats programades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.