Alerten de casos de revenda fraudulenta d'entrades de discoteques

De moment no s'ha detectat cap cas en cap local de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una discoteca / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una discoteca / Foto: ACN

Alguns clients de discoteques de Catalunya s'han trobat que el codi QR de l'entrada ja havia estat validat anteriorment i, per tant, no han pogut accedir-hi. Han estat víctimes d'una revenda d'entrades fraudulenta, un estafa amb què se'ls ha venut, a través de tercers, tiquets per duplicat. Aquest frau, avançat per Catalunya Ràdio i detallat a Cugat Mèdia pel secretari general de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), Joaquim Boadas, s'ha gestat sobretot a través de les xarxes socials i ha afectat locals d'arreu del país, tot i que encara no s'ha denunciat cap cas en cap local de Sant Cugat. És per això que des de l'associació insten els clients a adquirir les entrades sempre a través dels canals oficials de les discoteques.

"Com que hi ha més demanda que l'oferta, per l'eufòria de la reobertura de l'oci nocturn, ara hi ha gent que vol lucrar-se i està estafant determinades persones", ha advertit Boadas. Des de la FECASARM insten aquelles persones afectades per aquesta situació a denunciar-la davant dels Mossos d'Esquadra.

Boadas ha insistit en la seguretat que garanteix adquirir les entrades pels canals oficials, ja que només permeten la venda per a cada comprador d'un nombre limitats de tiquets, que a més són nominatius.

En un primer moment s'havia informat que aquesta estafa havia afectat la discoteca Teatre de Sant Cugat. Fons d'aquest local d'oci, però, ho han desmentit a Cugat Mèdia, i han detallat que ells treballen amb llistes d'espera, no amb codis QR.

Per controlar l'accés i l'aforament, els locals d'oci nocturn estan apostant per la venda anticipada dels tiquets. Ara, les discoteques poden tenir una capacitat màxima del 70%; a partir d'aquest cap de setmana, aquest percentatge s'eleva al 80%.


Joaquim Boadas

Com que hi ha més demanda que oferta a causa de l'eufòria, ara hi ha gent que es vol lucrar i està estafant determinades persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.