Sant Cugat acull una desfilada infantil per a un projecte solidari de la Fundaciķ Ivan Maņero

Els fons aniran destinats a millorar el futur dels infants de Guinea Bissau

Cartell de la desfilada solidāria infantil 2021 / Foto: Enlázate

Societat

Publicat el 22/oct/21 per Joan Tomās

Sant Cugat acull aquest diumenge una desfilada solidāria infantil per a un projecte de la Fundaciķ Ivan Maņero, una organitzaciķ amb seu a la ciutat. Els diners aniran destinats a millorar el futur dels menors i les famílies de Guinea Bissau, a l'Āfrica Occidental. Aquesta organitzaciķ compta amb diversos programes centrats en la formaciķ, educaciķ, atenciķ sanitāria, integraciķ, igualtat i lluita contra la desnutriciķ dels infants en aquest país. De fet, els menors seran els protagonistes d'aquest acte. Diferents models infantils desfilaran per la passarelˇla i les actuacions musicals aniran a cārrec de Kasz Estevan, finalista de la Voz Kids i Cahaya Lavisa, participant de l'ediciķ 2021 del programa televisiu.

Aquest acte, organitzat per EnláZate BCN, tindrā lloc divendres a l'Hotel Sant Cugat en dues tongades, a les 13 h i a les 17 h, i comptarā amb la participaciķ de la presentadora de televisiķ catalana Elsa Anka. A més el nou salķ de bellesa Serena Beauty Salon serā l'encarregat de pentinar als joves models.

Les marques de roba que han confirmat la seva assistčncia sķn Boboli, Coco Aqua, Yosoloveoamor,Topilu Kids, Angue Angue, Meriche Alta Costura, Les Escoliers, Monnalissa i Majetes.