Torna la Caminada contra el càncer de mama

La 2a edició d'aquesta iniciativa de l'Associació Espanyola Contra el Càncer tindrà lloc el 23 d'octubre


  • Comparteix:

Imatge del cartell / Foto: AECC

Imatge del cartell / Foto: AECC

La seu social de l'Associació Espanyola contra el Càncer de Sant Cugat organitza la segona edició de la Caminada pel Dia Mundial del Càncer de Mama. La cita tindrà lloc dissabte 23 d'octubre amb un recorregut aproximat d'una hora que arrencarà a les 11 del matí de la plaça de Lluís Millet (davant l'estació de FGC) i passarà pels principals espais del centre vianantitzat. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer el mateix dia de la caminada, això sí, es demana assistir amb alguna cosa de color rosa, símbol de la lluita contra la malaltia.


Foto: AECSC
Aquest serà el recorregut de la caminada d'aquest 2021 / Foto: AECSC

La presidenta de l'associació, Esther Alòs, ha explicat que l'objectiu és visibilitzar la malaltia i donar suport a les pacients. De fet, l'edició anterior, celebrada el 2019, va aplegar unes 300 persones. Ara, i després d'un any sense haver pogut organitzar cap esdeveniment presencial per la pandèmia amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama que té lloc el 19 d'octubre , torna aquesta proposta que està oberta tant a dones com a homes.

Tot i que les inscripcions són gratuïtes, l'Associació Espanyola contra el Càncer instal·larà una paradeta a la plaça de Lluís Millet per vendre productes solidaris i recollir donacions. Totes les aportacions es destinen íntegrament a l'entitat, que les dedica a investigació i als tractaments psicològics que organitza.

Sota el lema "Treu pit per les més vulnerables", la cita coincideix enguany amb la renovació de la imatge de l'associació, que vol mostrar-se més propera a la ciutadania.




Esther Alòs

L'objectiu és visibilitzar el càncer de mama. Encara falta que les pacients tinguin suport de la societat i que el càncer es visualitzi i s'investigui per assolir taxes de supervivències del 100%



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.