El gerent de les carpes Drinkking Lemon, 'molt tranquil' respecte a l'incident de divendres

Per evitar futures aglomeracions, el pròxim divendres només es podrà accedir al recinte amb entrada anticipada


  • Comparteix:

Imatge de l'exterior de les carpes Drinkking Lemon / Foto: Google Maps

Imatge de l'exterior de les carpes Drinkking Lemon / Foto: Google Maps

El gerent de les Carpes Drinkking Lemon, Daniel Pérez, té la consciència tranquil·la respecte a l'incident del passat divendres, quan sis persones van ser lleument ferides a causa de l'allau humana que es va generar per entrar a la discoteca. Pérez lamenta els fets ocorreguts, però considera que des de l'organització ho van fer 'si no tot, gairebé tot bé'. En aquest sentit, el principal canvi que tenen previst de cara al pròxim divendres és que només podran entrar al recinte les persones que tinguin entrada anticipada i, d'aquesta manera, esperen evitar aglomeracions. Malgrat tot, 'no podem garantir que la gent que no tingui entrada no vingui', explica Pérez.

Pérez considera que hi ha un "problema social greu", principalment perquè, segons diu, "els joves tenen moltes ganes de sortir i encara que els diguis que no vinguin perquè no podran entrar, venen. N'hi ha alguns que fa dos anys que tenien edat per entrar a una discoteca, però encara no havien tingut l'oportunitat".

Sobre l'allau humana de divendres
"La setmana passada, moltes persones s'havien apuntat a una llista per obtenir un descompte, i es pensaven que això era una entrada", ha explicat Pérez a Cugat Mèdia. "Per això diuen que vam vendre el doble d'entrades de l'aforament permès, i és mentida, no en vam vendre ni una", assegura.

De fet, el gerent diu que, quan van veure l'eufòria que s'estava generant, van tancar la llista dels descomptes, van anul·lar la promoció de la primera hora i van evitar explicar que en aquest espai, al ser exterior, no calia passaport Covid. Tot i això, més de 4.000 persones es van concentrar davant de les carpes, quan l'aforament només permetia l'entrada de 2.000.

Pérez explica que quan van arribar els responsables i els treballadors al recinte, a les 22 h, ja van tenir problemes per entrar de tota la gent que hi havia a fora. És per això, segons diu, que van decidir obrir les portes una hora abans del que és habitual, és a dir, a les 23 h en lloc de les 00 h. "Però igualment la gent no parava d'arribar i, al final, es va trencar una porta supletòria i des d'allà van entrar corrents moltes persones, saltant-se tot el recorregut que havíem muntat per a la cua", lamenta.

El gerent relata que en aquests moments es van veure "superats" i que van decidir deixar entrar a tothom gratuïtament per fer més àgil la descongestió. Paral·lelament, van trucar a la policia perquè desallotgés del recinte les més de 2.000 persones que no van poder entrar. Es van adonar que hi havia hagut ferits de seguida, i els van asseure a una gespa del costat fins que va arribar el SEM. "Per sort només ha sigut un ensurt, no ha estat res greu", conclou.


Daniel Pérez

Ara mirarem de fer venda anticipada. Però hem parlat amb la policia, perquè hi ha molta gent que ja sabia que no podria entrar i igualment van venir. No podem assegurar que encara que venguem 2.000 entrades, no vinguin 2.000 persones més sense entrada i amb intenció d'entrar. No ho podem garantir, això.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.