Cugat Mèdia, Premi de Comunicació Local 2021 al Millor Contingut Multimèdia

El guardó reconeix la qualitat dels continguts transmèdia segmentats per a comunitats del portal cugat.cat


  • Comparteix:

Els Premis de Comunicació Local 2021 han reconegut Cugat Mèdia per la qualitat del portal Cugat.cat, en la categoria Millor Contingut Multimèdia. El guardó reconeix la qualitat dels continguts transmèdia segmentats per a comunitats del web del mitjà públic de Sant Cugat. El guardó, que ha recollit la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, s'ha lliurat aquest dimecres en una cerimònia a Granollers, a la cloenda del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC).

Per a Lablanca, aquest és un reconeixement que fa "especial il·lusió" perquè ve del mateix sector. La directora de Cugat Mèdia ha lloat la qualitat dels altres projectes que optaven als premis: "Ens encoratja a continuar treballant per la ciutat, per fer un mitjà útil i aportar valor a la ciutadania i al nostre públic", ha explicat.

Le web cugat.cat ha competit en la categoria amb les propostes de Vallès Visió i Ràdio Sant Andreu. L'any 2020 es van recuperar aquests premis, que organitza la Xarxa Audiovisual Local, i que es van deixar d'atorgar el 2013.

El portal web de Cugat Mèdia ofereix diferents temàtics en funció de la segmentació de l'interès del seu públic i les seves comunitats. Així doncs, a més de les notícies informatives classificades per seccions, també s'han creat espais especials on s'agrupen les informacions d'interès en diferents formats transmèdia de temes com escoles i educació, medi ambient, alfabetització mediàtica (Ull Crític), d'ocupació, comerç i el coronavirus.

  • FAMÍLIES I ESCOLA
  • EL COMERÇ DE CASA
  • ULL CRÍTIC
  • MEDI AMBIENT
  • OCUPACIÓ



  • Mònica Lablanca

    És un reconeixement que ens fa especial il·lusió perquè ve del propi sector. Ens encoratja a seguir treballant per fer un mitjà útil.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.