4.000 euros en desperfectes a trens i instal·lacions de FGC pel macrobotellot de la UAB

Es van malmetre cinc portes d'accés a les estacions d'Universitat Autònoma, Les Fonts i Sant Cugat, danys en seients i pintades a l'interior d'un tren


  • Comparteix:

Imatge de l'interior d'un dels trens de FGC la nit d'aquest divendres / Foto: ACN

Imatge de l'interior d'un dels trens de FGC la nit d'aquest divendres / Foto: ACN

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha xifrat en 4.000 euros el volem dels desperfectes ocasionats a trens i instal·lacions la matinada d'aquest divendres a dissabte, pel macrobotellot al camps de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En concret, segons ha explicat la companyia en un comunicat, es van malmetre cinc portes d'accés i sortida de tres estacions (Universitat Autònoma, Les Fonts i Sant Cugat), es van fer pintades a l'interior d'un tren i es van ocasionar danys als seients d'un altre comboi. FGC 'reprova i condemna enèrgicament' els 'comportaments incívics' que es van viure a les instal·lacions. Considera que 'com a servei públic, aquest tipus d'actituds i els desperfectes ocasionats afecten directament totes les persones usuàries del servei'.

La nit de divendres, per tal de minimitzar l'impacte d'aquesta demanda no prevista en el servei sobre la resta d'usuaris i per evitar aglomeracions i riscos en andanes i trens, FGC va adaptar, en base als recursos disponibles, la seva oferta i va afegir set trens addicionals. La companyia, a més, també reprova el no ús de la mascareta al transport públic com un acte d'"irresponsabilitat" respecte la resta d'usuaris.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.