Sant Cugat torna a aparcar els cotxes aquest dimecres amb tall de trànsit a la Rambla del Celler

El Dia Sense Cotxes servirà per tancar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un tall a la Rambla del Celler pel Dia Sense Cotxes / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'un tall a la Rambla del Celler pel Dia Sense Cotxes / Foto: Localpres

Sant Cugat tanca aquest dimecres la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb el Dia Sense Cotxes, una proposta que torna després de dos anys i que tallarà el trànsit durant tres hores (de 17 h a 20 h) en un tram de la Rambla del Celler. Tant en aquesta via com al tram de vianants de l'avinguda de Cerdanyola s'hi faran diverses activitats relacionades amb la mobilitat sostenible, principalment dirigides als infants. A més, per contribuir-hi, el bitllet senzill d'autobús urbà serà gratuït durant tot el dia.

A la Rambla del Celler es tancarà el tram que va des de la rotonda del Mercadona al carrer de Francesc Moragas. Tindran lloc les activitats 'Pedala amb energia. Crispetes a pedals', ''Chill out' d'activitats dirigides a nens petits' i 'Atrapa l'aire'. A l'avinguda de Cerdanyola, al tram de vianants, s'hi faran les activitats lúdico-infantils 'La ciutat que volia ser cosmopolita' i 'Quin soroll fem? Quin aire respires?'.

A més d'aquest tancament, fins aquest dimecres també continua la prova pilot a les avingudes del Pla del Vinyet i de les Corts Catalanes, on durant tota la setmana s'ha tallat el trànsit motoritzat en un carril per habilitar-lo per a bicicletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.