Obre un nou 4 latas al local de l'antic bar Hamburg, a la rambla de Ribatallada de Sant Cugat

La cadena de restauració Galera Group busca un altre local a Sant Cugat per obrir un 4 makis


  • Comparteix:

La terrassa del 4 latas plena, el primer dia d'obertura del local / Foto: Cugat Mèdia

La terrassa del 4 latas plena, el primer dia d'obertura del local / Foto: Cugat Mèdia

El restaurant 4 latas, de la cadena de restauració Galera Group, ja ha obert aquest divendres al vespre l'establiment a Sant Cugat. El restaurant, que té les mateixes característiques dels quatre locals que ja té a Barcelona -dos a Enric Granados, un a Muntaner i un altre a Tuset- està situat al mateix local on hi havia hagut l'emblemàtic Bar Hamburg, a la rambla de Ribatallada.

El nou 4 latas havia d'obrir a principis de juny però el santcugatenc Antonio Beneroso, soci de Galera Group, ha explicat a Cugat Mèdia que les obres de reforma del local han endarrerit fins aquest divendres l'obertura. Beneroso considera que aquest "és un lloc on s'hi ha de ser" i també ha confessat que a ell li fa "especial il·lusió", ja que és la seva ciutat natal. El santcugatenc assegura que quan va sorgir l'oportunitat d'aquest local, no s'ho van pensar. "És un local molt afí a la nostra filosofia i pensem que el 4 latas pot encaixar molt bé a Sant Cugat i al lloc en si", ha dit.

També ha avançat que estan buscant un altre establiment a la ciutat per obrir un 4 makis, el restaurant japonès de Galera Group.


Antonio Beneroso

Crec que Sant Cugat té un carisma, és un lloc on s'hi ha de ser. Ens feia il·lusió i a mi particularment, perquè soc d'aquí. Llavors vam tenir l'oportunitat del Bar Hamburg, i crec que és un local molt del format '4 latas', de la nostra filosofia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.