La Marxa de Torxes il·lumina Sant Cugat la vigília de la Diada

Més de 200 persones han participat en la marxa organitzada per Òmnium i l'ANC


  • Comparteix:

Més de 200 persones s'han unit aquest divendres, vigília de la Diada, a la Marxa de Torxes, organitzada per setè any consecutiu per les delegacions locals d'Òmnium i l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), 'per reconèixer el valor de les persones que han lluitat per la llibertat nacional de Catalunya'.

Els assistents, que han sortit de la plaça de Rafael Casanova, han recorregut a peu alguns dels carrers més emblemàtics de la ciutat, fins a arribar a la plaça de l'U d'Octubre, on el president d'Òmnium Sant Cugat, Jaume Angerri, i el coordinador de l'ANC, Artur Royo, han llegit el manifest.

Abans de la lectura, el periodista Carles Heredia ha dit unes paraules com un dels represaliats del moviment independentista. Royo ha explicat a Cugat Mèdia que la Marxa també és "una manera de recordar tota aquesta gent que durant anys i anys ha estat dins d'aquesta lluita nostra de país".






Jaume Angerri

La Marxa de Torxes té com a objectiu reconèixer el valor de les persones que han lluitat abans de nosaltres per la llibertat nacional de Catalunya.

Artur Royo

És una manera de recordar tota aquesta gent que durant anys i anys ha estat dins d'aquesta lluita nostra de país i que malhauradament molts d'ells ja no hi són. I sobretot per la quantitat de persones represaliades durant aquests últims temps, que en aquests moments en són més de 3.500.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.