Els CAP i consultoris de Sant Cugat recuperen els horaris d'abans de l'estiu

Durant el mes d'agost només estava obert al 100% el CAP del carrer La Mina


  • Comparteix:

El CAP Valldoreix, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El CAP Valldoreix, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els tres centres d'atenció primària de Sant Cugat (CAP Sant Cugat, CAP Can Mates i CAP Valldoreix) recuperen a partir d'aquest dilluns, 6 de setembre, els seus horaris habituals. En el cas de Valldoreix, el centre ha tancat durant el mes d'agost, però s'ha mantingut com a centre de vacunació contra la Covid-19.

D'aquesta manera, l'atenció primària estarà oberta de 8 h a 20 h; els laboratoris, de 8 h a 10 h, de dilluns a divendres i per a extraccions i recollides de mostres; i les urgències s'atendran les 24 hores.

El consultori la Floresta i el de Les Planes també tornen a la seva activitat d'abans del mes d'agost. En el cas de la Floresta, l'horari serà de 8 h a 15 h els dimarts, i de 15 h a 20 h els dijous. A les Planes, obriran els dijous de 10 h a 14 h. De moment tornen a obrir amb la mateixa freqüència que tenien des del 2 d'octubre passat, quan van reobrir, però a mitges, després del tancament total per culpa de la Covid-19.

Mútua Terrassa recomana que la gestió de visites, consultes i altres tràmits es realitzin de forma no presencial des del formulari habilitat al web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.