S'aixequen les restriccions al medi natural a Sant Cugat pel risc d'incendi forestal

Es recomana, això sí, limitar les activitats en zona forestal, ja que el Vallès Occidental continua en nivell 2 del Pla ALFA


  • Comparteix:

Sant Cugat ja no forma part dels municipis afectats per les restriccions al medi natural pel risc d'incendi forestal. Tot i això, la ciutat i tota la comarca es troben encara al nivell 2 de risc i es recomana limitar les activitats en zones naturals per prevenir possibles focs.

Entre les restriccions, que encara afecten una vuitantena de municipis del país, principalment del nord-est i del sud, hi ha la suspensió de les acampades i les rutes, així com la restricció de les activitats de les cases colònies a l'entorn immediat.

També es contemplava la suspensió de l'activitat agrícola amb ús de maquinària entre les 10 i les 20 h, exceptuant la recollida de la fruita; i la suspensió de les obres i intervencions en la xarxa interurbana de carreteres, a excepció de les que permeti Trànsit.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha donat per finalitzada l'onada de calor a tot el país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.