Sisè mes consecutiu de descens de l'atur a Sant Cugat

El mes de juliol s'ha tancat amb un total de 2.931 aturats, 198 menys que al juny


  • Comparteix:

Imatge de l'entrada d'un local de l'Oficina de Treball / Foto: ACN

Imatge de l'entrada d'un local de l'Oficina de Treball / Foto: ACN

Sant Cugat ha tancat el mes de juliol amb 2.931 persones desocupades, el que suposa un descens de l'atur del 6,3% i una diferència de 198 persones respecte al mes de juny. Amb aquesta xifra, la ciutat encadena el sisè mes consecutiu de descens de l'atur, segons dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat. D'aquesta manera, se supera el rècord establert el mes anterior, en el qual es va registrar el descens mensual més pronunciat des de l'inici de la pandèmia.



En l'àmbit comarcal també hi ha un descens en les dades. Concretament, al Vallès Occidental el mes de juliol s'ha tancat amb 3.875 persones menys a l'atur que al mes de juny. Això suposa un descens mensual del 6,5%, amb un recompte total d'aturats, al juliol, de 52.304 persones.

Per acabar, l'atur registrat a Catalunya encadena el cinquè mes de descens consecutiu. El mes de juliol s'ha tancat amb 37.548 persones menys aturades, un 8,4% menys que al juny. Segons el Ministeri de Treball, Catalunya tanca el mes amb un total de 408.314 aturats, un 13% menys que fa un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.