El Mercat Vell torna a disposar d'un forn de pa

La cadena de fleques Baluard Barceloneta obre un nou establiment al recinte


  • Comparteix:

La nova fleca del Mercat Vell, gestionada a càrrec de Baulard Barceloneta / Foto: Cugat Mèdia

La nova fleca del Mercat Vell, gestionada a càrrec de Baulard Barceloneta / Foto: Cugat Mèdia

El Mercat Vell de Sant Cugat ja torna a tenir fleca després de cinc mesos d'absència d'aquest servei. La parada, gestionada per la cadena Baluard Barceloneta, ofereix pa i dolços tradicionals. La nova botiga és la primera que la cadena obre fora de Barcelona.

Segons ha explicat el responsable de la nova parada, Lluís Martínez, després que la cadena de fleques Bonaparte tanqués la seva parada al Mercat Vell per obrir davant el Mercantic, el principal objectiu ha estat organitzar i idear un local multiproducte que "ofereixi" productes de "molta qualitat".

La Baluard Barceloneta, considerada com una de les millors cadenes de fleques de Barcelona, ha apostat per obrir una parada a Sant Cugat.

Martínez, que també va ser l'encarregat de dissenyar el Mercat Vell, ha destacat les "complicacions" per tornar a obrir una fleca de qualitat a causa de la Covid-19, però ha assenyalat que finalment han "pogut dissenyar l'espai perfecte" pel consumidor habitual.

El local nou, que va obrir les seves portes el 14 de juliol, està especialitzat en pa, brioixeria, pastisseria artesanal i gelats, que han arribat a càrrec del prestigiós gelater Angelo Corvitto.




Lluis Martinez

Tenim unes expectatives força bones, ja que portem un producte d'una qualitat molt alta. Portem un dels millors pans de Barcelona i, per tant, pretenem ser un establiment de molta qualitat dins el Mercat Vell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.