Sant Cugat, conscient de l'alt risc d'incendi al bosc

Només la pràctica esportiva trenca el silenci al parc de Collserola


Temes relacionats

Es demana no accedir a Collserola ni a zones boscoses davant del risc d'incendi (23/jul/21)


  • Comparteix:

La pràctica esportiva i el senderisme són les dues activitats que es continuen desenvolupant al parc de Collserola, tot i les advertències fetes per les administracions de no accedir al parc ni a zones boscoses pel risc d'incendi. Cugat Mèdia ha copsat l'opinió de diferents persones que aprofiten per anar amb bicicleta, sortir a córrer o fer senderisme. La majoria diuen ser conscients que cal extremar les precaucions, però aposten per la continuïtat de la pràctica esportiva complint totes les recomanacions marcades.

Només el soroll dels ciclistes juntament amb aquells que practiquen senderisme o surten a córrer trenquen el silenci del parc natural de Collserola. Camps segats, molta calor i molts cartells advertint del perill d'incendi. Les administracions s'han conjurat per conscienciar a la població que es recomana no accedir a Collserola ni a les zones boscoses pel ris d'incendi.
La majoria dels usuaris del parc de Collserola coincideixen en el discurs. Són conscients de la situació, però aposten per la continuïtat de la pràctica esportiva complint totes les recomanacions marcades.
Cugat Mèdia ha preguntat a diferents usuaris sobre aquestes recomanacions. Joaquim Vallés ha explicat que la gent que té cura tot l'any també la té ara. Montse Llort ha alertat que anar a córrer o amb bici no afecta de cap manera als incendis. Finalment Eugeni Nasarre creu que aquestes advertències són necessàries perquè hi hagi més respecte per la natura.
Del 15 de juny al 15 de setembre continua la campanya 'Ni una espurna' per evitar cap mena d'incendi al bosc.





Usuaris del parc de Collserola

La gent ja té cura del bosc durant tot l'any. Qui ve a fer esport no té cap efecte amb els incendis. Les recomanacions són necessàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.