Veïns de Can Magí alerten d'un augment de rates al parc infantil i al Torrent de Ferrussons

L'alcaldessa s'ha compromès a reforçar i accelerar les actuacions contra els rosegadors


  • Comparteix:

Xavier Murugarren, veí de Can Magí, ha alertat a l'alcaldessa de l'augment de rates al parc infantil del barri i al Torrent de Ferrussons. Murugarren ha explicat que els veïns de la zona fins i tot eviten fer ús d'aquests espais i ha recordat que anteriorment hi havia una colònia de gats que reduïa la presència de rosegadors. Davant d'aquests fets, l'alcaldessa, Mireia Ingla, s'ha compromès al 'Línia Directa' a revisar la situació i a demanar que 's'agilitzin o es reforcin les actuacions' per revertir l'increment de rates.

No és la primera vegada que es detecta un augment de rosegadors a la zona. De fet, fa dos mesos l'Ajuntament va enviar una companyia de control de plagues al carrer d'Adrià Gual per erradicar la presència de rates. En aquell moment, el consistori també va explicar que es posarien en marxa tasques de desbrossament en zones properes al torrent de Ferrussons per evitar la proliferació d'aquests animals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.