Comencen les obres al carrer del Carme per reparar les llambordes malmeses

Les tasques posaran fi a les queixes veïnals, fetes amb cartells amb versos, pel soroll que ocasionaven les rajoles que ballaven


  • Comparteix:

Aquest dijous han començat les obres al carrer Carme / Foto: Cugat Mèdia

Aquest dijous han començat les obres al carrer Carme / Foto: Cugat Mèdia

Els veïns del carrer del Carme estan d'enhorabona. Després de més d'un any queixant-se pel soroll que ocasionaven les llambordes malmeses, aquest dijous han començat les obres per reparar el carrer. Aquestes tasques de reparació no s'han d'allargar gaire i serviran per substituir les 150 rajoles que ballaven i provocaven sorolls molestos, sobretot quan passaven cotxes. L'Ajuntament ha explicat a Cugat Mèdia que aquesta actuació al carrer del Carme forma part d'un manteniment general dels carrers vianantitzats de la zona del centre.

Fa un mes que, farts d'esperar, els veïns del carrer havien enganxat cartells amb uns versos a les llambordes malmeses per protestar contra el fet que l'Ajuntament no les arreglés. El carrer l'havien rebatejat com "el carrer del piano".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.