Més de la meitat del veïnat de Sant Cugat ja té la pauta completa de vacunació

La velocitat de reproducció es manté a 1 i el risc de rebrot és de 1.578 punts


  • Comparteix:

La vacunació avança a un bon ritme / Foto: ACN

La vacunació avança a un bon ritme / Foto: ACN

La meitat de la ciutadania de Sant Cugat ja té la pauta completa de la vacunació. Concretament, aquest dimarts s'ha assolit el 50,2% del veïnat. Entre els majors de 40 anys el percentatge supera el 70% i, en les franjes més altes d'edat, arriba fins al 90%, mentre que entre el jovent la vacunació encara ha d'avançar més. Per exemple, per sota dels 30 anys no s'arriba al 40% dels santcugatencs amb la primera dosi encara.

Pel que fa a les dades epidemiològiques d'aquest dimarts, les dades són similars a les dels últims dies: el risc de rebrot està a 1.578 punts, la velocitat de reproducció (Rt) és d'1 i la incidència a 14 dies de 1.567 punts. L'altra dada important que també continua molt alta és la taxa de positivitat, que és del 16%. A més, en les últimes 24 hores s'han detectat 103 veïns de la ciutat infectats nous, i ja són 11 els que estan ingressats en algun hospital.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.