Cristina Casale (pianista): 'Una de les paraules clau a la vida és acceptar'

Cugat Mèdia segueix amb el cicle de converses 'Lliçons de vida' amb el testimoni de Cristina Casale, pianista de referència internacional


  • Comparteix:

Cugat Mèdia presenta un nou capítol del cicle 'Lliçons de vida' amb una conversa molt personal amb Cristina Casale, que comparteix amb la directora del mitjà multimèdia de Sant Cugat, Mònica Lablanca, reflexions i experiències d'una vida on la música ha estat l'eix vertebrador.

"Cristina, toca" ha estat una frase que ha acompanyat la nostra convidada des de ben petita. I, com ella mateixa explica, per a ella era un moment emocionant perquè podia expressar-se a través del piano.

Per a Cristina Casale, "El poder més gran de la música és la seva transversalitat. Pot arribar a qualsevol cor. La música ens omple, ens emociona i ens allibera".

En aquesta conversa, Casale explica la importància que els professors, i les persones en general, no et sentenciïn. Una persona com la Cristina, que va iniciar el seu camí amb la música de forma totalment lliure va haver de sentir que alguns professors li diguessin "tu no arribaràs lluny". Però res més lluny de la veritat, va trobar algú que va confiar en ella i va veure tot el potencial que tenia.

Aquests són els inicis d'una història on Cristina Casale avança, viu, sent, pateix, supera i aconsegueix un èxit més que merescut. Però res no és fàcil, i cal recórrer un camí.

No et perdis la magnífica història del camí recorregut per la Cristina Casale.

Aquesta conversa és el quart capítol de 'Lliçons de vida', l'espai de reflexió de Cugat Mèdia en què els espectadors poden conèixer grans històries de veïns i veïnes de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.