El restaurant Bodega Tomās rep un 'Solete', la nova distinciķ de la Guia Repsol

Un miler de bars i restaurants de l'Estat espanyol han estat reconeguts per la seva autenticitat i bona relaciķ qualitat-preu

El restaurant Bodega Tomās Original estā ubicat al passeig de Francesc Maciā / Foto: Cugat Mčdia

Societat

Publicat el 3/jul/21 per Sara Bella

El restaurant Bodega Tomās Original, ubicat al passeig de Francesc Maciā, ha estat reconegut amb un 'Solete', la nova distinciķ de la Guia Repsol. Es tracta d'un reconeixement que s'ha atorgat a 1.000 establiments de l'Estat espanyol per la seva autenticitat i la bona relaciķ qualitat-preu. Bodega Tomās Original té una carta principalment de tapes i ofereix 'una cuina informal i despreocupada, partint de la cuina de mercat perō fusionada amb tocs asiātics o llatins', segons les paraules d'Eduard Tomās, propietari i xef del restaurant. Tomās s'ha mostrat sorprčs amb la notícia i confessa que li ho va comunicar 'un amic hostaler'.

Segons expliquen al web de la mateixa Guia Repsol, amb la creaciķ del 'Solete' han volgut assenyalar locals assequibles i respectats pel públic local, honestos i amb encant. "Aquells racons māgics amb un no sé quč que et fa tornar", escriuen al web. Dels mil restaurants que s'han distingit, Bodega Tomās és l'únic del Vallčs que ha rebut el reconeixement.

Bodega Tomās va obrir l'any 2015 i és el més antic dels tres restaurants que formen part del Grup Tomās. Coock Slow Food Chicken, amb el pollastre gurmet com a protagonista de tots els plats, i Bodega Tomās Can Barata, de cuina catalana tradicional, sķn les altres dues propostes.


DECLARACIONS

Eduard Tomās

M'ho va comunicar un amic hosteler, té un restaurant a Donosti, i a ell també li han donat. Em va avisar, "ei, que t'han donat el Solete", i jo em pensava que era una broma o que l'havien confķs amb el Bar Tomás de Sarriā.

Your browser doesn’t support HTML5 audio