El veïnat de Can Cortés exigeix una renovació urgent del servei d'aigua després d'avaries constants

L'associació de veïns del barri agraeix la predisposició a Sorea i l'Ajuntament, tot i que l'actuació depèn de les inversions de l'AMB


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del barri de Can Cortés, a les Planes / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu del barri de Can Cortés, a les Planes / Foto: Cedida

L'associació de veïns de Can Cortés torna a demanar una actualització i millora 'urgent' de la instal·lació del servei d'aigua després que, en les últimes setmanes, s'hagin produït incidències amb 'talls constants' d'aigua. Tot i que l'última ja s'ha solucionat, el veïnat, després de reunir-se amb Sorea i l'Ajuntament, constata que el problema és que tenen una de les instal·lacions més antigues de la ciutat, tant al barri com també a les Planes i a la Floresta, i s'hauria de renovar íntegrament.

Des de Sorea faran una proposta tècnica de millora a l'Ajuntament al tram més problemàtic, d'uns 600 metres d'instal·lació, que depèn, expliquen, de l'aprovació de les inversions per part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El portaveu de l'associació, Borja Aitor Arriaga, ha agraït la predisposició a l'empresa i també a l'Ajuntament, tot i que ha carregat contra l'AMB perquè, "és més un tap que un facilitador". Des de l'associació alerten que de moment van posant "tiretes" però que necessiten "un canvi més profund", ja que acumulen prop d'una desena d'incidències en els últims mesos.

Aquest setembre hi ha prevista una reunió entre Sorea i l'associació de veïns per tractar aquesta problemàtica i d'altres relacionades amb el servei de l'aigua al barri. L'empresa ha explicat a Cugat Mèdia que, tret d'aquest punt concret, no hi ha un "problema generalitzat" als barris ni tenen més incidències respecte a altres territoris amb aquest tipus d'instal·lacions.


Borja Aitor Arriaga

Vam estar 10 hores amb un tall d'aigua i ens han posat una tirita. Nosaltres necessitem un canvi profund de les instal·lacions, que sabem que trigarà a arribar. Però necessitem que es faci amb caràcter d'urgència. Veurem si per a l'AMB això és urgent o no.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Depèn de l’AMB, perquè el govern tripartit municipal, ha deixat sense contracte de subministrament d’aigua, després de 2 anys màxim legal de prorroga d’aquest. Es una irresponsabilitat, que està surtin molt cara.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 1/jul/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.