Els forns i pastisseries preveuen una bona venda de coques de Sant Joan
El pont llarg i les ganes de revetlla han fet que aquest any no sigui diferent a la resta
Les coques amb més demanda són les tradicionals: de llardons, de fruites i de crema / Foto: Cugat Mèdia
SocietatPublicat el 22/jun/21 per Nora Tarnow
Els forns i les pastisseries de Sant Cugat es mostren optimistes i esperen un bon any de vendes de coques de Sant Joan. Aquest any la revetlla fa possible un pont llarg, així que molts encàrrecs estan reservats per al matí de dimecres, ja que molta gent té previst marxar fora a celebrar-ho.
Segons els establiments consultats per Cugat Mèdia, les coques amb més demanda són les tradicionals: de llardons, de fruites i de crema. Però per als més atrevits també existeixen opcions menys comunes com coques farcides de crema de formatge, de baileys, de cava, de crema d'oreo o amb cireres naturals.
La propietària de la cafeteria, forn de pa i pastisseria Petritxol, Kety Ramos, l'encarregada de la fleca Turris de Sant Cugat, Lorena Quesada, i la responsable de la pastisseria Sàbat, Laia Garcia, expliquen que les reserves "s'estan fent com sempre".
DECLARACIONS
Coques Sant Joan
Les reserves s'estan fent com sempre i la veritat és que la gent té moltes ganes de celebrar així que ens mantenim igua que l'any passat i amb moltes ganes. / Cau en un pont molt bo. Bé en dies així la gent s'agafa festa però s'emporten la coca. Jo crec que normal, serà un any normal, com sempre. La pandèmia va ser bona i aquest any jo crec que també. / Nosaltres creiem que més o menys serà com l'any passat, la gent té ganes de revetlla i de menjar coca.
Your browser doesn’t support HTML5 audio